info@massage-mta.nl  |  06 17 338 335

Moeder & Baby

Zwangerschapsmassage

 

Zwangerschap is een prachtige en speciale tijd in het leven van elke vrouw. Gedurende deze tijd is iedereen gefocused op de baby, ik zorg van zowel de baby als voor jou!, zodat het een magische tijd voor jullie beide is.

De zwangerschapsmassage is een veilige en aangename therapie die de lichamelijke en geestelijke conditie van zwangere vrouwen belangrijk verbetert.

(Voor meer informatie klik op de onderstaande link)        Zwangerschapsmassage

 

Shantala Babymassage

 

Baby’s vinden het erg fijn om lichamelijk contact te hebben met hun vader en moeder. Door aanraking vind je kindje geborgenheid bij de ouders. Je laat hem weten dat hij er mag zijn. Het zorgt voor een gevoel van welkom zijn, aanvaard worden, zelfvertrouwen en zelfzekerheid. Aanraking speelt een rol in de ontwikkeling. Je kindje leert zo dat het goed is om contact te hebben.  Op de tast vergroot de baby zijn wereld. Met Shantala babymassage kan je baby zich ook even lekker ontspannen, stimuleer je de doorbloeding en de zintuigen. Een babymassage na een bad kan er voor zorgen dat je baby lekker rozig kan slapen.

                                     (Voor meer informatie klik op de onderstaande link)  Shantala Babymassage

 

Massage, mobilisatie van het littekengebied na een keizersnede

 

Littekenmassage en het mobiliseren van het littekengebied wordt uitgevoerd om de huid en het onderhuidse weefsel te verzachten en te ontspannen, waardoor het onstaan van overmatig littekenweefsel (keloïden) wordt voorkomen. Bij overmatig littekenweefsel kunnen namelijk spanning en contracturen/dwangstand ontstaan.

 

(Voor meer informatie klik op de onderstaande link)    Massage, mobilisatie van het littekengebied na een keizersnede

 

 

Kinesiotaping

Kinesiotape wordt gebruikt ter pijndemping, spierfunctieherstel, ondersteuning van de gewrichtsfunctie, bevordering van bloedcirculatie of lymfevochtafvoer.

 

Voor meer informatie klik op de onderstaande link)     Kinesiotaping