info@massage-mta.nl  |  06 17 338 335

Over Mij

Mijn naam is Agnieszka, ik ben afgestudeerd fysiotherapie en massage in Polen. Ik ben geboren in Warschau in Polen. Ik ben sinds 2014 woonachtig in Nederland en heb mijn praktijk Massage Therapie Agnieszka gevestigd op het Provenierplein 5 in Rotterdam.

 

Sinds 2007 ben ik bezig met verschillende soorten massages, pijnbestrijding en spierproblemen.

Fysiotherapie is mijn passie en ik vind het fijn dat ik een manier heb gevonden om mijn passie en werk te combineren.

 

Ik bied manuele en triggerpoint-therapie, zwangerschaps-, sport-, antistress- en ontspanningsmassage, cavitatie, anticellulitis behandeling en lymfatische drainage aan.

 

In mijn praktijk ontmoet ik mensen met verschillende behoeftes en verschillende problemen. Ik informeer u over de verschillen, de voor- en nadelen van de diverse massages, hoe u zich voor en na de massages kunt voelen. Ik kijk altijd naar het lichaam in zijn geheel en informeer of u probleemzones heeft of eventuele andere ziekten. Gebaseerd op uw input raad ik een bepaalde massage aan. Ik geef advies hoe u van uw klachten af kunt komen en ik probeer u meer bewust te maken-van uw lichaam.

 

Als je jezelf regelmatig laat behandelen, zijn een hoop klachten te voorkomen.

 

Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

 

 

Laat het dagelijks leven even voor wat het is en ontsnap naar een wereld van ontspanning en rust. Laat jezelf tot rust komen door de klanken van rustgevende muziek en het gevonkel van kaarslicht en een heerlijke massage.

 

U bent van harte welkom.