info@massage-mta.nl  |  06 17 338 335

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is een prachtige en speciale tijd in het leven van elke vrouw. Gedurende deze tijd is iedereen gefocused op de baby, ik zorg van zowel de baby als voor jou!, zodat het een magische tijd voor jullie beide is.

 

Ik heb de opleiding en ervaring in het geven van zwangerschapsmassage aan toekomstige moeders, therapie voor zwangere vrouwen en postnatale revitalisatie. Tijdens de behandeling gebruik ik alleen natuurlijke cosmetica.

 

De zwangerschapsmassage is een veilige en aangename therapie die de lichamelijke en geestelijke conditie van zwangere vrouwen belangrijk verbetert.

 

Het helpt de meest voorkomende symptomen die zich tijdens de zwangerschap kunnen voordoen, zoals gezwollen benen, rugpijn, pijn in het bekken, te verminderen of te voorkomen. Het helpt het lichaam zich voor te bereiden voor de inspanningen die de bevalling met zich mee gaat brengen en heeft een positief effect zodat uw lichaam zich sneller herstelt na de bevalling. 

 

Systematische massage zorgt voor stimulatie, versterking en herstel van de zogeheten paraspinale spieren. Daarom is het vanaf de 12e week van de zwangerschap goed om regelmatig massages te ondergaan, waardoor toekomstige moeders in goede conditie en ontspannen kunnen blijven.

 

 

De zwangerschapsmassage vindt plaats in een zittende, half liggende of liggende positie, waarbij alleen natuurlijke oliën worden gebruikt. De behandeling kan worden gedaan bij een zwangerschap vanaf 3 maanden tot 8 maanden (van de 12e tot de 34e week), voorwaarde is dat de zwangerschap natuurlijk verloopt zonder medische contra-indicaties.