info@massage-mta.nl  |  06 17 338 335

Kaarsenmassage

De kaarsenmassage is een ontspannende massage waarbij niet gewerkt met massageolie maar met een speciaal voor massage geproduceerde kaars.Door het aansteken van de lont smelt de kaars en komt er een heerlijke geur vrij in de ruimte.

Nadat de was is gesmolten bereikt het een temperatuur van ongeveer 3 graden boven je eigen lichaamstemperatuur en kan dus direct op het lichaam aangebracht worden. De kaarsen die hiervoor gebruikt worden hebben uitstekende vochtinbrengende eigenschappen. Toch even verduidelijken dat deze kaarsen niet van paraffine gemaakt zijn. Ze bestaan uitsluitend uit hoogwaardige cosmetische oliën en boters waaraan etherische oliën toegevoegd worden of parfum olie.

 

Een chocoladedroom 

Een mooie en delicate geur verzacht het zenuwstelsel, ontspant, verbetert het algemeen welzijn.

 

Koffie met chocolade

Een mooie en zoete koffie en chocolade geur die de stemming en het welzijn verbetert. Het kalmeert het zenuwstelsel, stimuleert om te handelen, ontspant.

 

Melk en honing 

Zoet en delicaat aroma, ontspant en verbetert de gemoedstoestand.

 

Vanilla Island

Het is een vanillesamenstelling met geuren van exotisch fruit samen met een subtiele kokosnootmelk geur, mooi en delicaat.

 

Zonnig sinaasappel

Citrusgeur met sinaasappel en mandarijn. Het heeft kalmerende eigenschappen, heeft anti-angst en anti-depressieve eigenschappen. 

 

Eucalyptus

Fris aroma van eucalyptus met een vleugje rozemarijn. Essentiële olie uit eucalyptus opwarmend, verfrissend, rustgevend.

 

Lavendel

De geur van lavendel: verbetert het algemene welzijn, kalmeert en ontspant, antidepressiva, helpt bij slapeloosheid, heeft analgesie eigenschappen (anti-hoofdpijn, anti-migraine en anti-spierpijn eigenschappen).